sâmbătă, 22 martie 2008

In Parcul Poporului se intra pe usa din dos



Din motive inexplicabile, intrarea principala in Parcul Poporului este ferecata. Daca totusi insisti, poti intra pe langa, pe una din portitele mici, dar asta nu fara sacrificii - mai intai trebuie sa calci in picioare o bucata de spatiu verde transformata intre timp in namol.

[Update] Una rece, una calda: se pare ca Primaria are ganduri mari pentru respectivul parc. De curand a reamenajat mica baza sportiva de langa Hotelul NH (si sper din toata inima ca nu planuiesc s-o faca baza particulara a hotelului), lucru la care eu sper de cand s-a construit hotelul - ma gandeam ca daca tot s-au infipt in bucata aceea de parc, ar putea macar sa investeasca un pic in amenajarea lui. Vise taica... Dar am divagat. Deci in primul rand a fost reamenajata baza sportiva, iar acum am gasit intr-un comunicat al Primariei, ca se doreste si refacerea gardului din jurul parcului:
[..]
13. Proiect de hotărâre privind aprobarea Studiului de Fezabilitate şi realizarea obiectivului de investiţie „Construire Împrejmuire Parcul Poporului”.
[..]

Niciun comentariu: