vineri, 8 februarie 2008

Cat de unic este sensul unic?

Inaugurez cu acest post serialul inepuizabil "Cand sti ca trebuie sa te muti din tara?". De fapt, eu stiu deja de ceva timp ca ar cam trebui s-o iau din loc, dar sunt destul de sadic sa mai stau pe aici si destul de prostnaiv mai incerc sa schimb ceva. Poate ajut totusi pe altcineva sa ia hotararea decisiva.

Deci cum spuneam:

Teoretic un sens unic este o strada pe care circuli doar intr-un anumit sens. Teoretic. Practic, unii soferi circula dupa niste reguli superioare celor de circulatie si presati de timp/lene se mai avanta plini de curaj pe contrasensul acestor sensuri unice (ma scuzati ca tot pun acentul pe sens unic). Deja ne-am obisnuit cu aceste obiceiuri, care nu ne mai fac nici macar sa gesticulam iritati cand trecem pe langa un astfel de curajos.

Dar acest curaj se pare ca se mareste de la o zi la alta pentru ca azi era sa ma iau la bataie (daca-mi permiteti sa folosesc o expresie care sa-mi menajeze orgoliul) cu o gorila (de gen masculin), care dupa ce ca pornise vijelios pe contrasens pe o strada cu sens unic foarte ingusta, s-a simtit un pic ofensata ca nu i-am acordat prioritate si era cat pe ce sa-i julesc minunatia de BMW negru-metalizat cu numere de Germania (of course).

Dupa ce si-a umflat piepu' si si-a perorat amenintarile la adresa mea (ignorand total observatiile mele legate la sensul unic), a plecat mai departe clatinand din cap, oftand si murmurand "Doooaamnee....". Aproape ca m-a facut sa ma simt vinovat ca am indraznit sa circul prin oras in acelasi timp cu el. Oricum, imi cer scuze, sper ca n-o sa se mai repete...

Un comentariu:

seo spunea...

Chestii din alea se rezolva simplu.... Stii de ce anume ai nevoie? De exact doua lucruri: un TAB (=vehicul militar blindat, pentru necunoscatori) si carburant cit pentru mers vreo doua zile prin oras.