luni, 12 mai 2008

Viva la revolution-ul din Complex

Chiar meditam acum ceva vreme la lipsa totala de implicare a studentilor in ceea ce se intampla in Complexul Studentesc si prin universitati. Sau la faptu ca nimeni nu ia odata atitudine impotriva clicii politice a ligilor, care demult nu mai servesc interesele studentilor pe care cica ii reprezinta.

Ei se pare ca nu e chiar 0 activitate - cautand sa vad ce publicatii au scris despre marea deschidere a Bazinului Star Trek al Politehnicii, am dat peste un blog (anonim bineinteles, ca altfel viitorul educational al eutorului ar fi grav afectat). Iar acest blog face, printre altele, exact ceea ce eram eu ferm convins ca nu face nimeni - ia pozitie impotriva celor ce se ocupa cu cu totul alte activitati decat rostul lor de drept, adica de a apara/promova interesele studentilor. Nu-i mai numesc, se stiu ei.

Se aude studentimea? Asteptam si alte asemenea initiative. Mai lasati si voi berea, chefurile si jocurile si mai ocupati-va si de lucruri serioase!!!

Eu pot doar sa-i urez multa vointa pentru a continua, ca in lupta cu astfel de oameni ajungi sa te scarbesti foarte repede, sau ti se face asa o lehamite... A, mai pot si sa-l adaug in blogroll - si asteptam articole acide :D

La naiba, era cat pe ce sa uit sa dau url-ul: http://complextm.blogspot.com/ - enjoy

Niciun comentariu: