sâmbătă, 12 aprilie 2008

Se mai face treaba in Complexul Studentesc

Aminteam intr-un post anterior de gardurile aparute in Complex. Am gasit si faptasul. Primaria descrie intr-un comunicat amenjarile intreprinse in zona Complexului:
Urmare numeroaselor solicitări ale cetăţenilor din zona Complexului Studenţesc, dar şi a reprezentanţilor Organizaţiei Studenţilor, Primăria Municipiului Timişoara a demarat lucrările de reamenajare a zonelor verzi din jurul căminelor studenţeşti.
[...]
S-au demolat 394 mc beton şi spaţiile respective s-au înlocuit cu spaţii verzi. Deoarece în Complexul Studenţesc există numeroase "scurtături" pe spaţiile verzi, s-au montat 510 ml gard metalic pentru protecţia acestora. Gardurile de protecţie au fost amplasate astfel încât să se protejeze spaţiile verzi, şi să dea posibilitatea intrării spre căminele studenţeşti, dar numai pe alei special amenajate.
Si tot legat de asta, am observat zilele trecute ca au inceput sa cada unele dughene. Se iau oare intr-adevar masuri de curatare a Complexului de shawormarii, sau se daramana astea ca sa construiasca altele mai mari si mai frumoase?

Si apropo de spatiile verzi, sunt curios care tin de Primarie si care de Administratia Caminelor, ca cele din imagine sigur nu arata a spatii verzi amenajate.

Pentru cine vrea sa vada tot comunicatul.

Niciun comentariu: